Coachande samtal

Vi coachar såväl ledare som medarbetare och hjälper till att utveckla personliga och yrkesmässiga mål. Det leder till bättre hälsa och högre välmående.

Coachande samtal

v

Coachande samtal

Hur klok du än är räcker dina egna tankar inte alltid hela vägen. Ibland behöver vi andra perspektiv och förlösande frågor som hjälper oss att ta nästa steg eller identifiera vart vi vill. Då är det värdefullt att ta kontakt med en lyhörd coach som tar sig tid att lyssna och som kan ställa de där besvärliga frågorna i en trygg miljö.

Kajsa Lager Brink har lång erfarenhet av coachande samtal och en förmåga att skapa ett tryggt sammanhang där det är enkelt att ”säga som det är”. Hon öppnar en ny dimension på frågeställningar och situationer man kan uppleva i livet. Genom sin raka kommunikation och icke-dömande perspektiv hjälper hon sina klienter att våga utmana sig för att växa som människor och höja sitt psykiska välmående.

 

 

Samtalen med Kajsa gav mig en kraft att komma vidare. Efteråt var som om ryggsäcken landade bakom mig medan jag fortsatte framåt.

Några av våra kunder:

Stallyckan är en gård med aktiviteter för dig som vill ha ut mer av livet. Du hittar oss i Marks kommun

En nytänkande advokatbyrå.

Hos Norrby Trä hittar du varor och produkter från marknadsledande leverantörer. Det gör att vi kan erbjuda bra produkter och rätt priser.

Vardag eller fest? ICA City har det du behöver.

Den enda plattformen som ger dig tillgång till ett brett utbud av digitala verktyg när du bygger lojala kunder och ambassadörer. 

En grupp motiverade och kompetenta personer som skapar genomtänkt och funktionell design, konceptualisering och visualisering.

Det ska vara lätt att göra rätt.