Referenser

Här har vi samlat ett antal omdömen från våra kunder.

Några ord från våra kunder

Sladjan Bogojevich

Kajsa är väldigt tillmötesgående och aktivt lyssnande. Hon är allt man kan önska sig av en coach. Jag tycker Kajsa är toppen, så är det bara.

Hon har gett mig nya insikter och nya perspektiv och med det, en helt annan energi. Över huvud taget var det en väldigt positiv upplevelse att bli coachad av Kajsa.

Lars Pettersson, Pecon Print

Jag har haft ett tryckeri i 35 år och tagit hjälp av Thomas i några år med allt från bokföring till HR-frågor som han kan väldigt mycket om. Och det han inte kan läser han in sig på. Thomas är väldigt positiv, det är aldrig några problem utan ”det får vi ordna”. Han tar allt som en utmaning. Det känns kul att vara referens åt någon som gjort något bra.

Robin Ronnefjord, Borås Markteknik

Thomas är jättebra. Han hjälper till med allt inom löner, avtal, personalfrågor och är alltid lätt att få tag i. Han fixar det han ska och han gör det fort. Jag gillar allt med Thomas, han är rak, ärlig och trevlig.

Aase Strömberg

Samtalen med Kajsa gav mig en kraft att komma vidare. Efteråt var som om ryggsäcken landade bakom mig medan jag fortsatte framåt.

När jag gick till Kajsa första gången hade jag inga förväntningar. Hos henne fick jag jobba med mig själv. Jag gillar Kajsas mjuka sätt och hennes förmåga att vänta in mina svar. Hon vänder och vrider på det man säger så att man ser vad man egentligen tänker. Just att sortera sina egna tankar och själv få sätta ord på det man har inom sig gav mig en väldig kraft att komma vidare. Jag skulle inte tveka att gå tillbaka till Kajsa om jag kände att jag behövde det. Hon är fantastisk.

Marah Aouicha, Clean Företagsstäd

Jag tog kontakt med Kajsa för ungefär ett år sedan. Jag upplevde att jag jobbade hela tiden, glömde bort mig själv och började glömma andra saker. Redan vid första mötet satte Kajsa upp ett program speciellt för mig, hon kom med smarta frågor och tankar som jag aldrig tänkt förr.

Vi träffades fem gånger och jag insåg att jag själv inte fanns på min lista, det var jobb, barn, allt annat, men inte jag själv. Och jag förstod att för att orka med jobb, barn och allt så måste jag må bra. Och vill jag bli en bra förebild för mina barn, vilket jag vill, måste jag tänka på mig själv.

Kajsa är väldigt tydlig och lugn. Hon är proffs på det här och tänker i banor som vi inte tänker i det dagliga livet, hon kan verkligen det hon gör.

Efter mötena med Kajsa har mitt liv blivit annorlunda. Jag har en plats för mig själv i mitt liv. Kajsa visade mig anledningen till att jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv. Jag har blivit gladare och också bättre på att hantera stress. När vi haft vårt sista samtal insåg jag att jag inte ville sluta, jag vill fortsätta träffas regelbundet för att behålla min känsla.

När jag började hos Kajsa tänkte jag att jag kanske behövde äta bättre, fylla på med vitaminer eller så, men det visade sig inte handla om mat eller träning. Det blev inga vitaminer, det blev något helt annat.

Johnny Larsson

Kajsa och Thomas har en stark drivkraft och otroligt personligt orienterade. De har väldigt bra verktyg.

Jag har varit på flera av deras temaresor. Första gången jag kom hem efter en sådan resa var jag fem kilo lättare och hade fått en känsla av nytändning. Oavsett vad vi gjort har det alltid skett en utveckling. Som person är Kajsa väldigt närvarande när det är dags att prata. Hon kan se vilka behov man har och kan även vara ganska tuff och klar i sina budskap. Hon får in en på rätt spår. Jag väljer deras personliga servicenivå.

Några av våra kunder